banneri
banneri
 
Etusivu
Kyläesittely
Ajankohtaista
Kyläpalvelut
Harrastukset
Muuta maalle
Ota yhteyttä!
logo
Nostalgiailtamat
Vesi-info
Muuta maalle!

NOSTALGIAILTAMAT  2010

Nostalgia-iltamat
Viidennettoista Nostalgia-iltamat järjestettiin Peiposjärvellä seurantalolla perinteiseen tapaan heinäkuun ensimmäisenä torstaina, joka vuonna 2010 olikin samalla heinäkuun ensimmäinen päivä. Sää suosi tapahtumaa ja aurinko helli iltamayleisöä läsnäolollaan, tosin juuri ennen iltamien alkua saatiin pieni, ilmaa raikastava sadekuuro.

Tänä vuonna iltamien tunnelmasta nauttimaan oli seurantalon alueelle kerääntynyt noin kuusi ja puolisataa henkilöä. Lisäksi iltama-alueella nähtiin parisenkymmentä toinen toistaan hienompaa museoajoneuvoa, moottoripyöristä traktoreihin ja linja-autoihin.

Uusittu ja laajennettu kuusibaari keräsi kiitosta niin asiakkailta kuin työntekijöiltäkin. Lettuta
ikinaa oli iltaa varten tehty 93,5 litraa, buffet-vastaavien mukaan ensi vuodeksi taikinaa tehdään jo täydet 100 litraa.
Viisitoista vuotis juhlan kunniaksi oli Kari Vepsän kosketinsoittajana toimiva Juse Venäläinen sanoittanut ja säveltynyt Nostalgia-kappaleen, jonka tarttuva kertosäe ”Nostalgiaa ja maalaismaisemaa...” soi varmasti illan aikana monen huulilla. Menneen Talven aikana Vepsä ja Leikkaan veljekset pistäytyivät myös levytysstudiolla ja lauloivat levylle Nostalgia-kappaleen lisäksi Hopeisen kuun Upi Leikkaan tulkitsemana, samoin kuin Kari Vepsän kappaleen. Levyjä myytiin nostalgia-iltamissa vilkkaaseen tahtiin.

Illan päätteksi Vepsän Karilta kyseltiin Nostalgia-iltamien jatkoa ja ainakin seuraavat 5 vuotta hän lupasi kerran kesässä palata synnyinseudulleen ja nousta seuran talon lavalle kera Trio Leikkaan.

Tavataan taas Nostalgia-iltamissa heinäkuisena  torstaina 14.07.2011 klo 20.00
TERVETULOA


Kuvia iltamista
Nostalgiailtamat 2004 Nostalgiailtamat 2005 Nostalgiailtamat 2006 Nostalgiailtamat 2007 Nostalgiailtamat 2008 Nostalgiailtamat 2009
Lisätietoja kylästä info@siikamaki.net